Appareils & accessoires
HongKong Style Soy Braised Chicken
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4330.5 mg
Protides
20.1 g
Calories
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Lipides
14.5 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
38.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Open Cooking
32 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Pandan Sponge Cake
1h
Pork Ball Soup With Cabbage
Pas d’évaluation
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Char Kway Teow
25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min