Appareils & accessoires
Dairy-free coconut ice cream
Prép. 5min
Total 10h 30min
8 portions
Ingrédients
-
canned coconut milk (2 x 400 g cans)2 cans
-
white sugar150 g
-
coconut milk powder organic or pure (see Tip)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (optionnel) to taste1 - 2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
72.5 mg
Protides
1.3 g
Calories
1195.8 kJ /
285.8 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
43 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer festive table
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Date and nut balls
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Sushi Rice
1h 5min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Stywe pap (firm porridge)
40min
2 ingredient dough
30min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Portuguese bread
3h 30min