Appareils & accessoires
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Prép. 25min
Total 24h 40min
8 portions
Ingrédients
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (optionnel) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (optionnel) to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
514.8 mg
Protides
11.3 g
Calories
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Lipides
53.5 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
27.7 g
Glucides
57.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar favourites
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Sparkling white sangria punch
24 godz. 30 min
$250 chocolate chunk cookies
2 godz. 30 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate chip cookies
50 min
Chocolate ganache
20 min
Chocolate cream cookies
1 godz. 30 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Birthday present cake
4 godz.
Pavlova
6 godz.
Sticky date pudding
1 godz. 30 min