Appareils & accessoires
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Prép. 25min
Total 24h 40min
8 portions
Ingrédients
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (optionnel) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (optionnel) to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
514.8 mg
Protides
11.3 g
Calories
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Lipides
53.5 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
27.7 g
Glucides
57.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar favourites
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Berry marshmallow slice
2h 30min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Banana bread
1h 50min
Crème brûlée
7h
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate ice cream
12h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Honey crème caramels
25h 55min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Sago custard puddings
35min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min