Sandwich sushi
TM6 TM5 TM31

Sandwich sushi

4.7 ( 9 évaluations )

Ingrédients

Chicken and egg fillings

  • 500 g water
  • 2 eggs
  • 150 g chicken tenderloins
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 20 g mayonnaise (see Tips)

Herb spread

  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
  • 250 g cream cheese softened

Assembly

  • 8 slices bread crusts removed (see Tips)
  • ¼ yellow capsicum cut into thin slices
  • ½ celery stalk cut into very thin slices
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 5 - 10 fresh baby spinach leaves
  • 4 slices Gouda cheese
  • 5 - 10 slices Lebanese cucumber peeled into ribbons

Infos nut.
par 1 portion
Calories
58.3 kcal / 244.5 kJ
Protides
24.9 g
Lipides
31.4 g
Glucides
29 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
16.4 g
Sodium
839.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives