Appareils et accessoires
Halloween witches' hats
Prép. 1h 35min
Total 4h 45min
8 portions
Ingrédients
-
waffle cones medium size8
-
dark chocolate broken into pieces220 g
-
popping candy (approx. 30 g total)8 tsp
Chocolate biscuit bases
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
cocoa powder40 g
-
caster sugar60 g
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)130 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
salt1 pinch
Chocolate custard
-
full cream milk500 g
-
plain flour60 g
-
cocoa powder40 g
-
white sugar100 g
Decorations and assembly
-
dark chocolate broken into pieces60 g
-
natural food colouring (e.g. purple and green)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
155.9 mg
Protides
10.1 g
Calories
3187 kJ /
758.8 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
18.1 g
Glucides
115.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Happy Halloween!
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio cake
1h 10min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Gravity cake
2h
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7h 5min
Basic vanilla cake
55min
Hazelnut chocolate spread
10min
Ghost biscuits
1h 15min
Black forest cake
5h
Polish doughnuts
2h 30min
Fresh fruit punch
24h 20min
Lemon sorbet
8h 30min
Simple butter biscuits
3h 20min