Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
TM6 TM5 TM31

Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce

4.0 (6 valutazioni )

Ingredienti

Batter

  • 200 g buckwheat flour
  • 300 g milk
  • 1 medium egg
  • 250 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 40 g salted butter

Filling

  • 20 g unsalted butter
  • 3 dessert apple, peeled, cored, cut in 8 pieces
  • 12 scallops
  • 15 g brandy
    o 15 g Calvados
  • 150 g double cream
  • 85 g smoked pork sausage, cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1943 kJ / 463 kcal
Proteine
21.3 g
Carboidrati
38.3 g
Grassi
24.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative