Dispositivi & Accessori
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Prep. 5min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
4.9 g
Calorie
1282 kJ /
306 kcal
Grassi
11.9 g
Carboidrati
33.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Pea and Mint Soup
20min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Fennel Risotto
35min
Celeriac and Apple Soup
55min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min