Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Proteine
- 59.8 g
- Carboidrati
- 18.6 g
- Grassi
- 51.1 g
- Grassi saturi
- 22 g
- Fibre
- 9.4 g
- Sodio
- 620.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chorizo and chicken pasta
50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min