Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Proteine
- 29 g
- Carboidrati
- 12.8 g
- Grassi
- 29.3 g
- Grassi saturi
- 14.8 g
- Fibre
- 3.8 g
- Sodio
- 316 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Beef "Burgundy"
40 Min
Curry lamb cutlets
1 Std.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken pesto pasta
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min