Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Proteine
- 36.6 g
- Carboidrati
- 10.7 g
- Grassi
- 26.7 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 965.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chicken cacciatore
50min
Mushroom risotto
30min
Minestrone
40 min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Salmon and fennel risotto
30min
Spring frittata
1h 15min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nessuna valutazione
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min