Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Proteine
- 36.6 g
- Carboidrati
- 10.7 g
- Grassi
- 26.7 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 965.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Ratatouille
40 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nessuna valutazione
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Smoked salmon slice
2h 40min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min