Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g butternut pumpkin, cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into thin slices (optional)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve
- 1 brown onion, (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 550 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, torn into pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2547 kJ / 606.3 kcal
- Proteine
- 17.5 g
- Carboidrati
- 49.3 g
- Grassi
- 35.8 g
- Grassi saturi
- 19.1 g
- Fibre
- 10.8 g
- Sodio
- 819.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pumpkin tart
2h 15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Sweet potato and grain salad
1h 30 min
Vegetable pilaf
1h
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Israeli couscous salad
1h
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min