Versioni compatibili
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese, with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives, quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes, cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans, trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 50 g
- Grassi
- 38 g
- Fibre
- 7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 Std. 45 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Stroganoff
1h
Lemon Raspberry Trifle
1 godz. 5 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Chicken Marsala
40 min