Dispositivi & Accessori
Tomato Tart Tatin
Prep. 30min
Totale 1h 10min
8 pieces
Ingredienti
Dough
-
all-purpose flour7 oz
-
unsalted butter in pieces3 ½ oz
-
water ice cold2 oz
-
salt½ tsp
-
tomatoes any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)12 oz
-
extra virgin olive oil to grease
Filling and Finalization
-
garlic clove1
-
brown sugar to taste½ - 1 oz
-
fresh basil leaves6
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mustard1 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
164 mg
Proteine
3 g
Calorie
934 kJ /
223 kcal
Grassi
13 g
Fibre
1.7 g
Grassi saturi
7 g
Carboidrati
22 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer Favorites
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Mushroom Walnut Pâté
5min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Mushroom Pâté
1h 30min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Minestrone
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Black Bean Walnut Patties
35min
Caponata
50min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Risotto with Spinach and Peas
30min