Eggplant and Tomato Pasta
TM6 TM5

Eggplant and Tomato Pasta

3.6 (54 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 1 oz olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 4 oz yellow onions, quartered
  • 21 oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
    o 21 oz canned whole tomatoes
  • 1 tsp Italian seasoning
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, or to taste
  • 1 tsp sugar
  • 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
  • 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
  • 24 ½ oz water
  • 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2146 kJ / 513 kcal
Proteine
19 g
Carboidrati
85 g
Grassi
13 g
Fibre
10 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative