Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
TM6 TM5

Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna

4.3 (19 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 - 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 45 oz water, divided
  • 2 tsp salt, divided
  • 6 oz dried lasagna pasta
  • 2 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • 2 oz celery, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 10 ½ oz eggplant, diced (½ in.)
  • 18 oz canned crushed tomatoes
  • 9 oz ricotta cheese

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1820 kJ / 435 kcal
Proteine
19 g
Carboidrati
47 g
Grassi
20 g
Grassi saturi
8 g
Fibre
7 g
Sodio
954 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative