Couscous Risotto with Fennel and Salmon
TM6 TM5

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.8 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in)
  • 5 oz fennel, sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz dry white wine
  • 9 oz Israeli couscous
  • 1 tsp salt, to taste
  • 18 oz vegetable stock
  • 12 oz fresh salmon fillets, skinless, boneless, cubed
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 lemon, cut in wedges
  • cracked black pepper, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1611 kJ / 385 kcal
Proteine
22 g
Carboidrati
40 g
Grassi
15 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
3 g
Sodio
873 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative