Versioni compatibili
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
o 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
o 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteine
- 27 g
- Carboidrati
- 19 g
- Grassi
- 45 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Shepherd's Pie
1h 15 min
Coleslaw
10min
Quick Puff Pastry
1h 20 min
Bread Crumbs
5min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Meatloaf
1h 20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coconut and Apple Crumble
45 min
Mushroom and Beef Burger
1h
Cashew Chicken Stir Fry
30 min