Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 2 oz unsalted butter, cubed, divided
- 5 oz bacon, in pieces (½ in.)
- 16 oz fresh mixed mushrooms, quartered
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into pieces (2 in.)
- ½ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
-
5 - 10
oz white wine, to total 16 oz liquid when combined with strained broth
o 5 - 10 oz chicken stock, to total 16 oz liquid when combined with strained broth - ½ oz dried porcini mushrooms
- ½ oz parsley leaves, plus extra to garnish
- 1 ½ oz all-purpose flour
- ½ tsp white pepper, to taste
- ½ tsp ground paprika
- cooked pasta, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2925 kJ / 699 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 62 g
- Grassi
- 31 g
- Grassi saturi
- 13 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1264 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara
40min
Spaghetti Carbonara Pie
1h 50min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Greek Style Pork Stew
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken Marsala
40min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min