Dispositivi & Accessori
Scream cupcakes
Prep. 40min
Totale 2h 5min
24 portions
Ingredienti
Cupcakes
-
raw sugar250 g
-
unsalted butter room temperature200 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
plain flour400 g
-
full cream milk250 g
Frosting
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
pure icing sugar300 g
Shards
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup1 tbsp
-
vinegar50 g
Assembly
-
condensed milk3 tbsp
-
red food colouring (natural)2 - 3 drops
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
66.3 mg
Proteine
4.1 g
Calorie
1590.3 kJ /
380.1 kcal
Grassi
17.8 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
10.8 g
Carboidrati
52 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Happy Halloween!
13 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Chocolate butter cream
10min
Chocolate chip cookies
50min
Buttercream icing
10min
Vanilla frosting
1h 35min
Basic vanilla cake
55min
Buttercream icing
5min
Freckle cake
26h 40min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic chocolate cupcakes
40min
Too easy chocolate cake
50min
Simple butter biscuits
3h 20min
Chocolate cupcakes
1h 20min