Gluten free rough puff pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten free rough puff pastry

5.0 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm) and frozen
  • 140 g potato starch
  • 140 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
  • 50 g brown rice flour (see Tips)
  • 50 g millet flour (see Tips)
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¼ tsp guar gum (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • 180 g chilled water

Valori nutritivi
per 900 g
Calorie
15022.2 kJ / 3590.4 kcal
Proteine
24.1 g
Carboidrati
317.1 g
Grassi
252.2 g
Grassi saturi
155.5 g
Fibre
20.2 g
Sodio
2566.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative