Pappadums with mint and coriander chutney
TM6 TM5 TM31

Pappadums with mint and coriander chutney

3.5 (6 valutazioni )

Ingredienti

Pappadums

  • 180 g water
  • 400 g urad dal, whole or split, husks removed (see Tips)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp chilli powder
  • 1 tbsp vegetable oil, plus 300-500 g extra for rolling and frying

Mint and coriander chutney

  • 12 sprigs fresh mint, leaves only
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 fresh long green chilli, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 lime, juice only (approx. 20 g)
  • 150 g natural yoghurt

Valori nutritivi
per 1 portions
Calorie
479.1 kJ / 114.1 kcal
Proteine
7.2 g
Carboidrati
14.2 g
Grassi
2.2 g
Grassi saturi
0.5 g
Fibre
3 g
Sodio
310.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative