Rabbit stew
TM6 TM5 TM31

Rabbit stew

3.6 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 60 g brown onion
  • 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
  • 50 g water
  • 40 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1760.3 kJ / 419 kcal
Proteine
59.1 g
Carboidrati
4.4 g
Grassi
16.7 g
Grassi saturi
5.5 g
Fibre
2.2 g
Sodio
926.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative