Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
TM6

Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

4.6 (50 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g vegetable oil
  • 1 brown onion, cut into eighths
  • 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
  • 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
  • 150 g water, plus extra to cook
  • 1 tsp sea salt, plus extra to cook
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 15 g cornflour
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 500 g dried pasta of choice
  • ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3867.5 kJ / 924.4 kcal
Proteine
41.9 g
Carboidrati
102.8 g
Grassi
37.9 g
Grassi saturi
14.5 g
Fibre
5.7 g
Sodio
592.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative