Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1812 kJ / 431 kcal
- Proteine
- 11 g
- Carboidrati
- 42 g
- Grassi
- 22 g
- Fibre
- 7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 Min