Risotto bolognese
TM31 TM5 TM6

Risotto bolognese

4.5 (424 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g beef mince
  • 2 tbsp olive oil
  • 1 carrot, cut into pieces (approx. 100 g)
  • 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 50 g)
  • 1 shallot, cut into halves (approx 30 g)
  • 250 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    o 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g tomato passata
  • 1 bay leaf, dried
  • 1 tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 15 g butter

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2241 kJ / 535 kcal
Proteine
24 g
Carboidrati
53 g
Grassi
25 g
Fibre
3.1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative