Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, cut into cubes (1 cm)
- 2 celery stalks, cut into cubes (1 cm)
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- Parmesan cheese, shaved for garnishing (optional)
- 6 slices crusty bread, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1487.6 kJ / 354.2 kcal
- Proteine
- 21.3 g
- Carboidrati
- 35.2 g
- Grassi
- 10.9 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 12 g
- Sodio
- 1261.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Tuscan bean soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Pasta alla puttanesca
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min