Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
TM6 TM5

Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate

3.1 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 400 g tinned coconut milk (1 x 400 g tin), chilled in fridge for approx. 8 hours
  • 200 g peanuts, roasted, unsalted
  • 600 g bananas, ripe (see tips), sliced, then frozen
  • 130 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 20 g coconut oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2293 kJ / 548 kcal
Proteine
13 g
Carboidrati
40 g
Grassi
38 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative