Dispositivi & Accessori
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
Prep. 5min
Totale 12h 5min
8 portions
Ingredienti
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)25 g
-
sugar200 g
-
mango, ripe cut in pieces, plus extra for serving650 g
-
plain yoghurt900 g
-
coconut milk unsweetened380 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mint leaves for garnishing1 sprig
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
6.3 g
Calorie
1373 kJ /
328 kcal
Grassi
13 g
Carboidrati
46.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ice Cream
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Watercress Soup
25min
PaNOma Mocktail
45min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Curried Cake with Coriander Chutney
1h 10min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Papaya Sorbet
15min
Beetroot Salad
10min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Cheese and Walnut Patties
Nessuna valutazione
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min