Dispositivi & Accessori
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Prep. 10min
Totale 1h 30min
2 portions
Ingredienti
Grating
-
Parmesan cheese diced (2 cm)40 g
Dough
-
milk250 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled25 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Fondue and Filling
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered200 g
-
white wine50 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh baby spinach50 g
-
ricotta cheese200 g
-
garlic powder½ tsp
-
medium eggs2
-
water for brushing
-
fresh fruit selection, to your taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
52 g
Calorie
7229.5 kJ /
1728 kcal
Grassi
71 g
Carboidrati
213 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Table for Two
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Halva semifreddo
7h 30min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Key Lime Pie
4h 40min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Muffaletta Squares
2h 20min
Cheese sambousek
1h 45min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Mexican Spare Ribs
50min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min