Vegetable spring rolls
TM6 TM5 TM31

Vegetable spring rolls

4.4 (30 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g vermicelli noodles
  • boiling water, for soaking
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 5 garlic cloves
  • 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
  • 2 tsp white sugar
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp soy sauce
  • 40 g oyster sauce
  • 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
  • ½ tsp salt
  • 12 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • sweet chilli sauce, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
568.2 kJ / 135.3 kcal
Proteine
1.3 g
Carboidrati
9.6 g
Grassi
10.1 g
Grassi saturi
1.1 g
Fibre
1.1 g
Sodio
429.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative