Dispositivi & Accessori
Chimichurri
Prep. 5min
Totale 5min
22 portions
Ingredienti
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
fresh jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander (approx. 80 g), stalks and leaves only2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
103.6 mg
Proteine
0.4 g
Calorie
300 kJ /
71.4 kcal
Grassi
7.4 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
1.1 g
Carboidrati
0.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Béarnaise sauce
20min
Scallops with pea purée
25min
Spicy Margarita Fizz
10min
Margarita
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Salsa Verde
10min
Oysters Mignonette
5min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min