Dispositivi & Accessori
Stir-fried Vegetables
Prep. 10min
Totale 10min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
1 g
Calorie
151 kJ /
36 kcal
Grassi
3 g
Fibre
1.3 g
Carboidrati
2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Stir-Fried Vegetables
15min
Shallot Oil
25min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Stir-fried vegetables
10min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Steamed Fish
30min
Celery and Cashew Nuts
20min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min