Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
TM5 TM6

Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce

3.7 (31 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
  • water, warm, for soaking
  • 70 g garlic cloves
  • 40 g vegetable oil
  • ½ tsp salt (opzionale)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 35 g sugar
  • 40 g soy sauce
  • 20 g rice wine
    o 20 g white wine
  • 700 g water
  • 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
  • 200 g flat green beans
  • 50 g spring onions, sliced (3 mm) or curled, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1832 kJ / 438 kcal
Proteine
16 g
Carboidrati
66 g
Grassi
11 g
Fibre
2.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative