Dispositivi & Accessori
Tofu stew
Prep. 10min
Totale 30min
6 portions
Ingredienti
-
onions cut in halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes fresh or tinned150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
white wine to taste50 - 100 g
-
courgettes cut in cubes350 g
-
carrots cut in slices200 g
-
mushrooms cut in slices200 g
-
firm tofu cut in cubes400 g
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried oregano1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
14 g
Calorie
756 kJ /
181 kcal
Grassi
9 g
Fibre
3.9 g
Carboidrati
8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook 2018
174 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Potato Curry
12 h 50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 h 10 min
Chickpea Gratin
1 h
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Seitan Chilli
25 min
Tofu stew
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Tofu Stew
30 min
Steamed Tofu
30 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 h 15 min