Versioni compatibili
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 fresh salmon fillets (approx. 400 g total)
- 50 g unsalted butter, soft
- 30 g honey
- 20 g mustard
- 10 g soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley leaves
- 400 g tomatoes, halved
- 150 g carrots, cut in pieces
- 100 g butternut squash, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 800 g water
- 1 tsp dried oregano
- 180 g long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Proteine
- 41 g
- Carboidrati
- 97 g
- Grassi
- 39 g
Nelle collection
Ricette alternative
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Creamy Pepper Soup
20 Min
Slow-cooked Veal Stew
2 godz. 10 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Tomato Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h