![Chinese Noodles with Vegetables Chinese Noodles with Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9F9384A-27D9-41CE-9EE2-9D60D6EF42AA/Derivates/3FA36717-9F30-422D-9AF2-70AF1275E07C.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
o 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2792 kJ / 667 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 104 g
- Grassi
- 14 g
Nelle collection
Ricette alternative
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Potato Curry
12h 50min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Tofu stew
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min