Dispositivi & Accessori
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prep. 10min
Totale 40min
4 porties
Ingredienti
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
5 g
Calorie
1480 kJ /
354 kcal
Grassi
25 g
Fibre
5.3 g
Carboidrati
25 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Kreplach
55min
Rauwe chocolade bietencake
Nessuna valutazione
Rabarber-citroen cookies
1h
Aardbeien mille-feuille
5h
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Mini panettone
Nessuna valutazione
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nessuna valutazione
Citroenslush met champagne
10min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min