Versioni compatibili
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Berry muffins and steamed raspberry puddings
- 4 tsp raspberry jam (40 g)
- 2 eggs
- 200 g sugar
- 60 g butter, cut into pieces
- 200 g full cream milk
-
½
tsp natural vanilla extract
o 1 tsp vanilla sugar (refer to the recipe in The Basic Cookbook) - 200 g plain flour
- 2 tsp baking powder
-
200
g fresh raspberries
o 200 g frozen raspberries -
150
g fresh blueberries
o 150 g frozen blueberries
Pork roll
- 500 - 600 g boneless pork shoulder, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 - 5 slices bacon
- 20 g sun-dried tomatoes
- 30 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 eggs
Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup
- 1 garlic clove
- 300 g onions, 100 g cut in slices and 200 g cut into pieces
- 130 g carrots, peeled, cut into slices (5 mm)
- 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green capsicuns, celery), cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine (opzionale)
- 1 ½ tsp salt
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 1000 g water
- 250 g potatoes, cut into slices (5 mm)
- 160 g zucchini, cut into slices (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into thin slices (1 cm)
- ½ tsp dried oregano
- 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Proteine
- 49 g
- Carboidrati
- 133 g
- Grassi
- 59 g
- Fibre
- 11.6 g
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