Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g red onion, cut into thin slices (1-2 mm)
- 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ garlic clove (opzionale)
-
40
g freshly squeezed lime juice
o 40 g freshly squeezed lemon juice - ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground white pepper
- 300 g water
- 500 g peeled, large raw prawns, deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
-
1 - 2
limes, cut into thin slices (2-3 mm)
o 1 lemon, cut into thin slices (2-3 mm) - 200 g fennel, cut into thin slices (1-2 mm)
- 400 g cherry tomato, cut into halves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 6 g
- Grassi
- 10 g
- Fibre
- 2.2 g
Ricette alternative
Garlic prawns
25 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Miso salmon broth
40 min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Citrus seafood salad
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min