Prawn saganaki with feta
TM6 TM5 TM31

Prawn saganaki with feta

4.4 (293 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 200 g water
  • 1 tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 5 fresh mint leaves
  • 24 medium raw prawns, peeled, with tails intact
  • 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1716.3 kJ / 408.5 kcal
Proteine
34.9 g
Carboidrati
6.4 g
Grassi
26.4 g
Grassi saturi
9.2 g
Fibre
3.5 g
Sodio
1580.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative