Versioni compatibili
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteine
- 4.6 g
- Carboidrati
- 0.9 g
- Grassi
- 48.3 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodio
- 596.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mushrooms with pistachio butter
35min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Eggplant cannelloni
1h 35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Roasted eggplant
1h 35 min
Green goddess pizza
1h 30min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Spring greens with grapefruit
30min
Asparagus and pea omelette
20 min