Versioni compatibili
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteine
- 4.6 g
- Carboidrati
- 0.9 g
- Grassi
- 48.3 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodio
- 596.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Zoodles with broccoli pesto
30 min
Citrus seafood salad
1h
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Sicilian prawn salad
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Asparagus and broad bean salad
25min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Bang bang broccoli
3h 25min