Dispositivi & Accessori
Falafel
Prep. 20min
Totale 1h 25min
35 pieces
Ingredienti
-
dried broad beans soaked overnight270 g
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
dried chickpeas soaked overnight90 g
-
garlic cloves8
-
onions cut into quarters300 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
baking soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
2.8 g
Calorie
489 kJ /
117 kcal
Grassi
9 g
Carboidrati
6.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Nessuna valutazione
Falafel
24h
Arabian ice cream
10h 25min
Tahini dip (tarator)
5min
Muhamara dip
5min
Garlic dip (toum)
15min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Raw kibbeh
15min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Tarator (tahini dip)
5min
Falafel
25h 30min
Toum
15min