Dispositivi & Accessori
Semolina pancakes (Beghrir)
Prep. 20min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
Pancakes
-
milk420 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
fine semolina200 g
-
plain flour50 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
sunflower oil for frying
Honey and butter syrup
-
unsalted butter cut in pieces100 g
-
honey100 g
-
floral water (rose water or orange blossom water)1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
238 mg
Proteine
8.1 g
Calorie
1455.8 kJ /
346.6 kcal
Grassi
14.3 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
3.8 g
Carboidrati
46.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Travel the Middle East
12 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Marble cake
2h
Lemonade
5min
Yoghurt cake
1h 40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken pastilla
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min