Dispositivi & Accessori
Creamy Mushroom Soup
Prep. 10min
Totale 20min
4 portions
Ingredienti
-
button mushrooms halved or quartered as needed400 g
-
water to taste500 - 600 g
-
milk200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
plain flour50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
cream (e.g. single or double cream)50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (opzionale)40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
334.7 mg
Proteine
6.5 g
Calorie
603.1 kJ /
144.2 kcal
Grassi
6.8 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
4.1 g
Carboidrati
16.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Lemonade
5min
Creamy tomato soup
30min
Onion Soup
1h
Lemonade
5min
Stir-fried Vegetables
10min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Creamy mushroom soup
20min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Curry Chicken
1h
Sweet And Sour Prawns
25min
Stir fried broccoli with carrot
15min