Dispositivi & Accessori
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Prep. 15min
Totale 10h 55min
8 portions
Ingredienti
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
46.6 g
Calorie
2145 kJ /
515 kcal
Grassi
35.8 g
Carboidrati
1.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sour Plum Sauce
55min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Assorted Chocolate Truffles
2h 50min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Best Beer Battered Fish
30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min