Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Proteine
- 34.8 g
- Carboidrati
- 37 g
- Grassi
- 25.1 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 9.2 g
- Sodio
- 1519.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Apricot chicken risotto
30 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Chicken pad thai
55min