Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Fennel salad
- 100 g cabbage, cut into thin slices
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into quarters
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 1 fresh long green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 1 lime, zest and juice
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 80 g Greek-style natural yoghurt
- 1 pinch smoked paprika
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Coffee rub and beef
- 1 tbsp instant coffee
- 1 tbsp salt
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground black pepper
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tips)
- 1 tbsp olive oil
- 2500 g water
- 1 ½ tbsp cornflour
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1674.4 kJ / 398.7 kcal
- Proteine
- 50.2 g
- Carboidrati
- 13 g
- Grassi
- 15.2 g
- Grassi saturi
- 5.2 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1683.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35 Min
Meat stock paste
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Asian-style pork noodles
1h
Beef ragu
1u. 25min
Creamy coconut chicken curry
30min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min