Curried Chicken, Arugula and Pineapple
TM6 TM5

Curried Chicken, Arugula and Pineapple

4.3 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 14 ½ oz canned diced tomatoes, undrained
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz sugar
  • 28 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into strips (½ in.)
  • 3 oz crème fraîche
  • 1 tbsp curry powder
  • 1 tsp salt
  • ⅛ tsp ground cayenne pepper
  • 10 whole wheat tortillas
  • 2 oz arugula leaves
  • 10 slices canned pineapple, halved
  • 5 - 6 sprigs cilantro leaves

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1715 kJ / 410 kcal
Proteine
26 g
Carboidrati
58 g
Grassi
11 g
Fibre
9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative