Dispositivi & Accessori
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
Prep. 10min
Totale 35min
10 pieces
Ingredienti
-
canned diced tomatoes undrained14 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sugar1 oz
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into strips (½ in.)28 oz
-
crème fraîche3 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper⅛ tsp
-
whole wheat tortillas10
-
arugula leaves2 oz
-
canned pineapple halved10 slices
-
cilantro leaves5 - 6 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
26 g
Calorie
1715 kJ /
410 kcal
Grassi
11 g
Fibre
9 g
Carboidrati
58 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lunch Box
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Southwest Quinoa
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Pasta Primavera
50min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Maple and Mustard Salmon
20min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Mediterranean Chicken
35min