Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 oz macadamia nuts, chopped and toasted
- 1 oz shredded coconut, toasted
Mango Sauce
- 20 oz ripe mango flesh (approx. 3 mangos), in pieces (2 in.)
- 1 jalapeño pepper, de-stemmed (halved, lengthwise)
- 2 in. fresh ginger, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp honey
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Halibut
- 32 oz halibut fillets
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- freshly squeezed lime juice, to taste
- fresh cilantro, chopped, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Proteine
- 37 g
- Carboidrati
- 26 g
- Grassi
- 37 g
- Fibre
- 4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Cod with Citrus Butter
50 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min