Versioni compatibili
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Proteine
- 43.2 g
- Carboidrati
- 74.6 g
- Grassi
- 23.6 g
- Grassi saturi
- 6.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 1766.8 mg
Ricette alternative
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Beef "Burgundy"
40min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Shepherd's pie
55 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 Std. 40 Min
Chicken with capsicum
45 min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Chicken and cashews
55 min